Kome je namijenjen ZLATNI TREZOR?

ZLATNI TREZOR ulagački je proizvod koji Vam omogućuje da dio svoje imovine čuvate u fizičkome zlatu. Zlato po potrebi uvijek možete podignuti u fizičkome obliku ili u obliku papirnatoga novca.

ZLATNI TREZOR namijenjen je klijentima koji na raspolaganju imaju minimalno 5.000 eura. Za taj iznos mogu kupiti fizičko zlato po iznimno povoljnim uvjetima.

Po otvaranju ZLATNOG TREZORA dobiti ćete GOLDklik, online-račun preko kojeg obavljate i pratite sve transkacije poput kupnje, prodaje i stanja.

Minimalni iznos prve uplate je 5.000 eura. Za taj iznos kupujete odgovarajuću količinu investicijskoga zlata GOOD DELIVERY oznake najvećih i najpriznatijih kovnica sa LBMA liste. Transakcija je po provedbi vidljiva na Vašem GOLDklik računu.

Nakon uspješno provedene prve transakcije imate mogućnost kupovati investicijsko zlato po iznimno povoljnim uvjetima i to već od 100 eura po transakciji, prema vlastitim željama, potrebama i mogućnostima i u vremenskim razmacima koji Vam odgovaraju. Naravno, sve transkacije pratite preko svog GOLDklik računa.

U bilo kojem trenutku svoje zlato možete prodati (dio ili sve) tj. ponovno ga pretvoriti u papirnati novac i možete zatražiti dostavu, u apoenu koji želite preuzeti, na kućnu adresu.

Vaše je zlato do trenutka preuzimanja ili isporuke pohranjeno u sefu jedne od vodećih banaka u Hrvatskoj, u Zagrebu.